Dat ik je zou missen had ik wel verwacht. Maar dat het op bepaalde momenten zo erg zou zijn had ik nooit gedacht. Missen is zo'n leeg gevoel. Een beetje onzeker is wat ik bedoel. En even dacht ik het te vergeten , heb ik even met een fout gevoel gezeten . Bijna was ik vreemd gegaan maar ik ben zo blij dat ik het niet heb gedaan .
Stefano had mooie praatjes zat zo mooi dat ik jou bijna vergat. Maar nu ik jou vandaag weer heb gehoord weet ik zeker dat geen een italiaan mijn liefde voor jou verstoord (niemand trouwens)