We zijn op een moment gekomen
dat woorden niet meer veel betekenen
het zijn zo losse dingen geworden
lief, fijn, kracht, wij..
maaar waar is de samenhang?
Samenhang met woorden? Ja zodat ze
meer betekenis krijgen, zodat ze een sterke
mooie zin vormen,een zin die normaal troost
moet kunnen bieden
Maar hoe? wat? troost?
Door een zin? door woorden?
hoe gek is dat soms?
Ja, maar een lange tijd konden
woorden wonden helen, maar nu is
het net dat woorden nutteloos geworden zijn
de woorden schieten mij nu gewoon tekort..
Ik kan met woorden niet meer uitdrukken
hoeveel je voor mij betekent, hoe graag ik er voor jouw wil zijn, om je te troosten
Maar...
Een schouderklopje, een knuffel,...
dit zegt gewoon zoveel meer dan woorden
om men gevoel te uiten..
en dit komt nooit verkeerd over
of het schiet ook nooit tekort..