Vroeger
Vroeger is geweest
Je moet het vergeten
Waarom, spookt het dan nog steeds.
Door mijn geest.
Het zijn de dingen, die zijn geweest
Die nog rondspoken
In mijn geest
Daarom ben ik zo bedeesd
Een test niet te meten
Gewoon maar dingen
Die ik niet kan vergeten
Vroeger is geweest
Je moet het vergeten
Maar dan is er toch ook nog
Mijn gevoel
En dat het er nog is.
Dat heeft dan toch een doel
Als je dat negeert word je zo
Koud en koel
Nee, Je moet voelen
Met heel je gevoel
Dan zal je zien word je minder
Koud en koel
Vroeger is geweest
Moet verder met leven
Natuurlijk, is dat zo.
Dat is een gegeven
Maar daarom, Mogen die gevoelens
Er nog wel eens wezen.
Die je vroeger
Ook konden laten zweven
Nee vroeger hoort bij je leven
En je kan het niet vergeten
Vroeger is geweest
Leven gaat door
Maar er is zoveel
Wat ik in het verleden verloor
Die kan, en mag ik toch niet vergeten
Ja, ik moet door met leven
Maar daarom
Mag ik in mijn dromen
toch weer terug naar vroeger zweven
Om het toch, voor maar even weer
Te beleven
Jet