Mooi Lied
Mooie muziek
Speelt door mijn hoofd
Liefde
Ik heb er altijd al in geloofd
Het heeft ooit eens
Al mijn pijnen verdoofd
Een mooie melodie
Klinkt door
Liefde
Daar doe je toch alles voor
Voor jouw liefde
Ging ik
Altijd maar door
Ik luister naar een mooie tekst
Met inhoud.
Liefde,
Is het allermooist
Als er iemand van je houd
Dat heeft meer waarde
Als al het goud
Een mooi koor
Op de achtergrond
Liefde
Dat is wat ik bij jou vond
Pas bij jou, kwam het door
Daarom is er iets
Wat ik niet begrijp
En dat is
Waarom ik het verloor
Wij samen
In een prachtig lied
Maar geen van ons twee
Die dat meer hoort en ziet
Ook niet
Toen de liefde
Ons langzaam verliet
In dit zo
Prachtig mooi Lied
Jet