Ik heb je vertrouwen beschaamd
Omdat ik je niet heb gehoorzaamt
Ik heb nooit tegen je willen liegen
Dat is nog erger dan je met een ander bedriegen
Zonder jou leven kan ik niet
Het is net zo als in een liefdeslied
We zijn goed van start gegaan
Het ging met een lach en een traan
In het begin zat ik met jou in de achtbaan
Dat kan jou niet zijn ontgaan
Ik wil je nog steeds alles geven
Vanaf het moment dat we voor het eerst de liefde bedreven
Ik heb mijn fouten gemaakt
Zoals je ziet ben ik ook niet volmaakt
Maar ik ben en blijf voor altijd je vrouw
Dat is omdat ik heel veel van je hou