Warme Kille Steen
Een kille steen
Die het mij
Weer laat doordringen
Dat jij
Er niet meer bent
Daar is het
Waar ik het niet meer
Kan verdringen
Want, Jouw naam
Staat er op geschreven
Op deze plek
Kan ik er niet omheen
De confrontatie
Van jouw naam, op die steen
Laat me vergeten
Alles om me heen
Praat met jou
Al zou je nog leven
En ik, hoor jou
Stilletjes de antwoorden geven
Voel jouw liefde
In en om me heen stromen
Het is dan
Een kille koude steen
En kan ik daar
Niet om de waarheid heen
Mag er zo graag komen
Bij die eigenlijk
Toch wel
Warme kille steen.
Jet