Ongecontroleerde Tranenstroom
De regen valt uit de Hemel
En uit jouw ogen
Vallen tranen ongecontroleerd
Jij kan jezelf
Niet meer vermanen
En om dat te moeten zien
Doet heel erg zeer
Maar er speelt nog zoveel meer
Jouw spieren
Zullen het snel gaan opgeven
Daarom zal ik genieten
Hoe raar het ook klinkt
Van alle momenten
Die wij samen
Nog mogen beleven
In de tijd
Die ons samen nog is gegeven
Ook dit pad
Zullen wij samen gaan
Zoals wij samen
Ons al op zovele paden
Hebben begeven
Wij samen waren niet te verslaan
Uiteindelijk
Zal dit pad
Wat we nu samen opgaan
WINNEN!!!!
Maar zij aan zij
Zullen wij dit samen aangaan
Lieve Pap
Zal je handen zijn, zal je stem zijn
Zal je troost zijn
En je tranen drogen
Zal je wassen en kleden
Zal je benen zijn
Om te lopen
Waar jij wilt komen
Je pijn verlichten
Door er gewoon maar te zijn
Zou je beter maken
Maar dat
Ligt niet in mijn vermogen
Zal voor je zorgen
Zoals jij
Dat vol liefde voor mij deed
Blijf heel dicht bij je
Tot jouw tijd is gekomen
En jij voor altijd
Van mij
Zal moeten gaan
Maar, een ons samen
Blijft er toch
voor altijd bestaan
Zelfs daar
Naar, waar je ook
Heen zult gaan
Wij samen Pap nog altijd
Jet