Mijn liefde voor jou
Ik kan je maar niet vergeten
Ik kom je steeds weer tegen
In de kleine dingen, in mijn dromen
Dromen, die niet meer uit kunnen komen
Ik zie je steeds weer voor me
Als de dag van gisteren
Kan ik alle beelden van jouw overlijden terughalen
Beelden, die maar steeds door mijn hoofd blijven malen
Jij leeft nog voort in mijn herinnering
Klaarwakker, niet kunnen slapen
Gedachten, ik raak ze maar niet kwijt
Mijn liefde voor jou, bestaat nog altijd