Meisje, meisje wat ben je aan het doen?
Je weet, ik zal alles voor je doen!
Meisje, meisje wat doe je me aan?
Ik sta op je te wachten, maar jij laat me staan.
Meisje, meisje waar is je liefde heen?
Altijs samen, samen één waar is die mooie tijd toch heen?