Niemand die geloven kan
hoeveel ik van je hou
niemand die me troosten kan
in mijn verdriet om jou
Ik mis je stem,ik mis je lach
die lach,zoals ik het toen
de allereerste keer zag
Ik wil tegen zoveel mensen zeggen
hoeveel ik van je hou
maar niemand die me troosten kan
in mijn verdriet om jou
Ik probeer je telkens tezeggen
hoe mooi die lach wel is
maar m'n stem slaat steeds weer over
ik hoop dat ik me niet vergis?
Ik vertel vaak aan mezelf
hoeveel ik van je hou
maar nog steeds niemand
die me troosten kan
in mijn verdriet om jou.
Ik ga het je vertellen
ik weet alleen niet hoe
die drie verdomd moeilijke woordje
I LOVE JOU!!!