Ik moet alleen mijn leven verder zetten
De kracht vinden om op te staan
Niet steeds op jouw hulp blijven rekenen
Ik moet er alleen tegen vechten
Mijn tranen zelf drogen
Ik krijg jouw schouder niet meer
Ik moet niet meer schreeuwen
Want je hoort me toch niet meer
Ik heb alles geprobeerd
Maar je wil niet zien dat ik het niet kan
Ik heb de kracht niet om alleen te staan
Ik heb de moed niet om er tegen te vechten
En als ik er echt alleen voor sta
Dan geef ik het op