hij is al jaren dood.
maar altijd nog nabij
zo echt en levensgroot
hij praat gewoon met mij
hij is geen haar veranderd
ik spreek hem elke dag.
zijn mond ,zijn rare tanden
dezelfde oogopslag
met op zijn neus dat beetje blauw
ten voeten uit nog,jo
nee mensen gaam niet dood ,mevrouw
het lijkt alleen maar zo