Tussen beide landen in
Maar ik heb mijn eigen grens
Schakel me niet telkens maar in
Ik ben ook een mens
Samen eventjes op reis
Maar je kon niet meer met mij mee
Want je laatste dag met hem
Want morgen gaat hij weer op zee
En dan komt de wissel in het veld
Maar deze wissel zit niet meer langs de lijn
Deze speler regeert haar eigen veld
Leeft op haar eigen terrein
Dit land is onafhankelijk geworden
Kan zonder jou ook wel leven
Maar op welke manier dit gebeurd
Valt gewoon niet te vergeven
De hoeveelste keer is het al
Dat deze speler het veld af moet?
Heb je dan geen flauw idee
Wat dit met mijn gevoelens doet?
Altijd maar dat egoïstische
Het leven draait niet altijd maar om jou
Ik verlaat het veld, ik stop ermee
En wat je ermee doet, je ziet het maar
Maar in onze vriendschap
Heb je totaal niets voor elkaar
Je laat me stikken
En nu is het mijn beurt
Zo vaak heb ik me rot gevoeld
Zo vaak heb ik het goed bedoeld
Zo vaak heb ik me er doorheen gesleurd
Maar nu is het over, afgekeurd