Leven & Dood
Ik vrees niet voor het leven
Ik kijk niet angstig naar de dood
De vrede van liefde in mijn hart
Verjaagd de demonen van mijn angst
In de angst van duisternis
Zie daar mijn lichtflits, liefde
Mijn woorden zullen niet meer gehoord worden
Mijn handen zal jouw niet meer raken
De warmte van mijn hart
Is de warmte voor jouw hart
Ik vrees niet voor de dood
Mijn leven was mijn leven
Geleerd en herkend in mij zelf
Mijn woorden zullen stil blijven
Het witte vlak zal ombeschreven zijn
Ik ga heen in mijn Zijn zijn
Dat is mijn liefde voor het leven