Met liefde maak ik gedichten.
Maar je moet wel het goede beging weten te vinden.
Maar ik laat mijn kopie denken . dan zal die het gedicht wel schenken.
soms moet je heel lang na gaan denken.
en dan een volgende keer lukt het wel weer .
Ria van schaik