wat een weertje,wat een weertje vandaag
al hoor je om je heen nog wel wat geklaag,
maargoed dat hou je toch niet tegen
is er regen wil men zon,is er zon wil men regen,
maar ik heb vandaag genoten van de zon
ik wist niet dat ik zo bruin worden kon,
ik had dat niet verwacht
ik word eerst rood,had ik gedacht,
al met al een lekker kleurtje
en een uitstekend humeurtje
we waren bij mijn ouders op de camping
mijn zus belde mij of ik daar ook heen ging,
het was een volle boel
wel gezellig als je begrijpt wat ik bedoel,
maar m'n moeder is toch ook weer blij als we weggaan
ze kan die hele erge drukte niet goed aan,
ene keer beter dan de andere
tja daar kan je toch weinig aan veranderen,
en morgen de kindertjes weer naar school toe
die waren van zo'n dagje buiten ook lekker moe,
in de auto sliepen ze al snel
thuis onder de douche en nog een ijsje dat wel,
we hebben het allen naar ons zin gehad,en als ik het zeggen mag...
had dus niet alleen m'n vader had een superleuke vaderdag !