Probeer mij maar te raken.....
Doe maar, zo hard als je kan......
Het zal bij mij toch niks los kunnen maken.....
Kom,.....doe het dan.........
Give me your best shot........
je liet het me toch horen?,
nu wil ik er ook naar kunnen kijken.......
Je zei toch tegen me dat mijn dood was mijn lot......?
Dat had je toch gezworen...?
Je schenkte mijn leven toch tot onze god...?
Maar zou ik het kunnen ontwijken.....?
En ben jij dan alsnog verloren....?
Je mag me het antwoord laten blijken....
Je kon het toch zo goed?
Maar geloof me, je doet nog eens in mijn buurt komen....je doet......., je doet er nog niet eens op lijken....!!
Schat je........, ga maar lekker verder dromen..
Maar zelf daar,..... in je eigen fantasie...............kan je er nog niet eens na toe rijken.....
probeer mij zo hart als jij kan op mijn ziel te doen raken...
Als het je lukt vind ik je zeker goed.......Ik wil dat je het voor me doet....
Je zal nu wel moeten er is niks om je ernog van onderuit te gaan maken.....
Kijk uit want eens stap te ver is de boet........En geloof me, me mijn wraak is zeker wel zoet......
Want ooit zal je ongeduldig zijn en niet goed uitkijken............Op dat moment zal ik je schaduw
pakken...........je zal dan niet meer kunnen ontwijken.......en nog dieper dan door de
grond, zal je dan gaan zakken..............je zal zakken dwars door de pijn
Ik vind dat dan zonder meer en wel zeker fijn....
Want mijn wraak zal zoeter dan zoet zijn.....