In mijn kamer ben ik veilig
Veilig met de deur op slot
Zie je het dan niet mama?
Hij maakt me kapot
Is hij dan veel belangrijker?
Dan dat ik voor je ben
Ik wil hem niet in ons huis
Snap je dan niet, dat ik bang voor hem ben?
Ik durf het je niet te zeggen
Bang dat je me niet gelooft
Maar ik mag je alles vertellen
Heb je me ooit beloofd
Die man is hier steeds vaker
Hier in MIJN huis
Hij komt hier tog niet wonen?
Dit wordt tog niet zijn thuis?
Je hield tog echt van papa?
Je miste hem tog zo?
Je wou dat hij nog leefde
Maar ik geloof je niet meer
Die man is mijn vader niet
We zijn geen nieuw gezin
Hij is geen lieve papa
Voor mij is hij te min
Hij wil alleen maar aan me zitten
En jij mam, weet van niks
Heb je het dan niet door?
Die vent vind ik maar niks
In mijn kamer ben ik veilig
Veilig met de deur op slot
Zie je het dan niet mama?
Hij maakt me kapot
*Dit is pure fictie.*