ik voel me sinds hij vertrok minder misbruikt
minder geestelijk aangepakt
maar ergens ben ik zo verzwakt
ik lig relax op de bank
en voel mijn hart snel kloppen
bijna niet te stoppen
ik weet; dit is niet goed
en probeer het te dimmen, met alles wat ik in me heb, alle moed
het gaat lukken, het moet lukken
beetje bij beetje raap ik op van mijn hart alle stukken
ik lijm ze wel weer aan elkaar
ooit ben ik daarmee klaar
tegelijk denk ik aan alle lieve mensen
die me zo het beste wensen
dat sterkt mij, brengt terug de hoop
zorgt ervoor dat ik mezelf inwendig niet sloop
als ik merk dat mijn hart weer klopt stabiel
weet ik ook dat het genezen wordt...mijn ziel
dan ben ik hopelijk weer mij
met alle ervaringen opgeborgen op een rij
ik hoop dat ik dan weinig hoef terug te kijken
en dat het mijn leven niet meer zal verrijken
het moet lukken, het gaat lukken
ik lijm ze wel weer aan elkaar...al die stukken