Wie zei er ooit: " Het ritme van de muziek is de stem van de ziel".
In de muziek leg je gevoelens, ontvang je kracht, geef je blijschap.
Elke aangeslagen noot is zoals een dag in het leven, een moment in het bestaan.
De witte toetsen kan je vergelijken met het grote geluk, de liefde, de omarming.
De zwarte geven een bedrukt gevoel, een leegte een toon van verdriet.
Als je ze samen brengt in een muziekstuk klinkt het fantastisch.
Het ritme van de aangeslagen toetsen horen we niet meer.
Maar de echo blijft nazinderen, elke dag, elk moment.
En zoals we zijn zullen we zeker de klank van de witte toetsen onthouden.
Wij gaan verder spelen, voor jou, de ene dag met volledige witte klanken, de andere met de zwarte.
Maar het vaakst zullen we ze combineren en zullen we gelukkig zijn om wat we hoorden van het ritme van jou vingers.
veel liefs,
KARENSE