Afscheid nemen is moeilijk,
Afscheid nemen is hard,
Maar het moeilijkst,
En het hardst.
Is nog altijd,
Afscheid nemen van jou.
Dat is nog steeds iets wat ik niet kan.
Ik kan het gewoon niet.
Ik kan je niet van me afzetten,
Je niet uit me hoofd halen,
Al die herinneringen.
Ik kan het niet.
Soms mis ik je zo erg,
Zo erg dat ik zelf niet meer wil.
Ik kan echt niet zonder je,
Dat blijkt wel weer.
Maar ik moet verder,
Of ik wil of niet.
Alleen hoe?
Dat weet ik niet.