Mijn Moeder
Als geen ander wist jij
Wie ik was
Was ook geen wonder
Ik was jouw kind
En jij
De allerliefste moeder
Die er was
jij, gaf mij
Liefde en steun
die ik toch nergens anders vind
Als geen ander wist jij
Altijd weer
Dat er wat was
hoefde niets te zeggen
Of uit te leggen
Jij
Wist het zo wel
Al na 1 tel
Bedankt Ma
Dat je dat allemaal wist
Als geen ander wist jij
Mijn angsten
Jouw kracht
Door alleen erover te praten
Liet mij dan ook weer zien
De pracht
Jij, had mij
Altijd in de gaten
Wat was jij
Toch een schat
Als geen ander wist jij
Hoe ik me voelde
1 Woord
En jij wist precies
Wat ik bedoelde
Een blik van vertrouwen
Blik van rust
Hoe vaak heb jij
Mijn verdriet
Niet weggesust
Als geen ander wist jij
Wat ik dacht
Jouw liefdevolle blik
Jouw troost
Lieve Ma
Je weet
Ik heb altijd
In de Hemel geloofd
Maar ik
Voel me o zo beroofd
Voel zo een innerlijke strijd
Ik hoop
Dat met de tijd
De strijd
Slijt
Jet