Woede
Woede is wat ik voel
Verdriet is er al lang niet meer
Je weet vast niet eens wat ik bedoel
Wat ik ook probeer
Uitleggen en vergeven heeft geen zin
Want ik heb allang je toneelspel doorzien
Jij bent geen echte vriendin
Is dit dan wat ik verdien?
Zeg het maar en heb het lef om het in me gezicht te zeggen
Probeer dit maar eens uit te leggen
Nee laat maar je ogen zeggen het al
Je moet het gaan vergelijken met een bal
Een bal die heel hard rolt van een berg af en niet meer stopt
Overal door heen walst en zijn sporen achter laat
De bal heeft mij ergens al gedropt
En het komt erop neer dat ik maar moet zien hoe het met me verder gaat
Want dat is wat je hebt gedaan
Mensen hun hele leven overhoop halen
Mensen compleet in de kou laten staan
Als ze je nodig hadden met hun verhalen
Het enige wat telde was jij
Jij voelt je compleet vrij
Laat anderen lekker alleen in discotheek staan
Door achter een jongen aan te gaan
Sinds wanneer zijn jongens belangrijker dan de vriendschappen die je hebt
Je hebt haar gekwetst en mij erbij
Het woord sorry is blijkbaar nog genoeg voor haar , zolang haar tranen zijn gedept
Maar dat geld allang niet meer voor mij
Want ik zie het spel dat je speelt met de mensen om je heen
Je gooit je eigen glazen in
Ik zag al dat de zon achter de wolken verdween
Maar ik was pas een echte vriendin
Een vriendin voor het leven was het toch?
Weet je het nog?
Nee vast allang niet meer
Maar ik heb het op gegeven
Het is toch dezelfde uitkomst keer op keer
Dit is weer één van de gedichten
Ja je zou het kunnen zeggen
Myrrr met haar vele gezichten
Maar wat jij hebt gedaan dat kan je zelf nog niet eens uitleggen