Depri depri
Wat een dag
wat begon met een lach.
Eindigde met een traan
kan niet eens slapen gaan.
Piekeren piekeren ik pieker me suf ben ik nou echt zo duf?
De drang naar zelfmoord kan ik bijna niet weerstaan.
Waarom laat de wereld mij niet gewoon voor eeuwig doodgaan
Wat moet ik hier nog doen?
hadden ze mij maar moeten laten sterven toen.
Ik sterf toch wel het duurt niet meer zo lang
en ik ben totaal niet bang.
Elke dag stromende tranen over mijn wangen
het verlangen naar de dood, word mij nu echt te groot
Maar waarom verlang ik naar een mes, touw en het raam uit springen
nog even en ik zal het niet meer kunnen bedwingen
snijden en nog meer snijden..
ik haat mezelf,
ik moet nog meer pijn lijden