ik wil het wel verwerken, neem dat van me aan
ik weet niet hoe ik moet beginnen, over hetgeen waar ik me het meest voor schaam.
het was niet eens mn eigen schuld, dat weet ik ook
maar de herinnering wil niet opgaan in rook
maar het blijft me achtervolgen keer op keer
al is het niet bewust, dan is het onbewust weer
ik wil mn verleden laten rusten, zoals ik bij zoveel deed
maar voor dat ik het weet
heb ik weer mn verleden in mn huid gereten
en de littekens blijven, dat moet ik niet vergeten