ze beginnen nu al:
slingers,lichtjes,voodoo-poppetjes
Hoerenkast
de hele rompslomp
De echte gedachte wordt weg gedrukt
De gedachte verkeerd versierd
Mensen
laten we het simpel houden
Jezus werd geboren in een stal
niet in een hotel
laat gewoon die ster branden