Ik ken je al heel mijn leven
Ik was zo blij dat ik jou elke keer zag!
Maar..
Ik was zo stapel op jou dat ik iets vergat
Mijn hart aan jou te geven
Maar..
Daar stond ik dan met helemaal niets..
Ik ken je al heel mijn leven
Totdat jij ineens verdween
Maar..
Ik bleef maar hopen dat ik jou ooit weer zag
En dat gebeurde niet..
Maar..
Daar stond ik dan met helemaal niets..
Ik ken je al heel mijn leven
Toen kwam ik jou ineens tegen!
Maar..
Ik wou eventjes gezellig praten met je
Ik had net niet het lef daarvoor
Maar..
Daar stond ik dan met helemaal niets..
Ik ken je al heel mijn leven
Ik besloot maar op je af te stappen
Maar..
Jij zei dat dit niet wederzijds was
Je heb mijn hart gestolen en wil hem terug
Maar..
Daar stond ik dan met helemaal niets..