Ruimteschepen
rond een koffievlek,
de geboorte van het zwarte gat,
multi-dimensionaal.
Sterrenregens
het vacuĆ¼m heeft vlam gevat
Newtonians
slapen tussen de coulissen.
Het universum
gekreukeld naast een oude krant
enkel-dimensionaal
een might have been.