De zwaan
is met een regenboog
te schieten, men gebruike
zonnepijlen en een net
van zilverdraad.
De raaf
vereist grof geschut,
vlammenwerpers, een sproeiende vulkaan,
en als laatste middel
Ragnarok.
De jager
vangt men met een aforisme,
"Humor ist wenn mann trotzdem
lacht" en het kraaien
van de haan.