liefde is een oceaan van tranen,
tranen van liefde...
die zijn ontstaan in jouw ogen
en verder zijn uitgelopen in de mijne.
Jouw woorden hebben mij geraakt
waardoor ik eindelijk heb beseft
dat er iemand kan zijn waar ik alles voor
zou doen.
En niet meer zonder jou kan leven...
wetend dat er toch niks beters valt te beleven als jij er
niet meer bent.
En ik hoop 1 ding dat ik voor eeuwig in je oceaan
mag verdrinken.
En zinken, zinken ,zinken,...tot ik een luchtbel terecht
kom van liefde waar ik alles met je kan delen!