Gewoon verdrietig zijn.
de was hangt alweer
aan de lijn
gewoon verdrietig zijn
zonder protesteren
gewoon tranen zijn
samensmelten met het vocht
zonder woede of angstig zijn
gewoon verdrietig zijn,
omdat alles past,
behalve samen zijn.
gewoon verdrietig zijn
gewoon....
~~