jij maak me gelukkig en blij
ik wil voor altijd verder leven met jou aan mijn zij
we hebben al veel ruzie's meegemaakt
elke ruzie heeft mijn hart geraakt
ik dacht er elke keer veel over na
maar alle mooie moment lopen mij achterna
een aantal speciale momenten
en al jou lieve complimenten
ik hou zo veel van jou
lieve sgat ik blijf je voor altijd trouw