Mijn meisje,nu al acht jaar oud,
wat gaat de tijd toch snel.
Niemand die dat tegenhoud,
en willen we dat ook wel.
Jij zeker niet,want op je kleine leeftijd,
voer je nu al met jezelf een strijd.
Was ik maar net zo groot als jullie hoor ik je zeggen,
en dan,mijn lieve schat,als ik jou alles uit wil leggen.
Snap je er helemaal niks meer van,
waarom dat niet in 1 keer kan.
Dan moet ik om je lachen en zeg,
meisje dit is nu de weg.
Horen wil jij dat niet,
het is groot zijn wat jij ziet.
Geniet maar van je kindertijd,lieve schat,
voor je 't weet heb je het weer gehad.
Je bent en blijft mama's kleine meid,
ook als je straks groot bent,ten alle tijd.
Je weet dat ik zielsveel van je hou,
en dat ik er altijd zal zijn voor jou.
Liefs en een dikke kus Mama