Een eindeloos pad,
bewandeld door eenzaamheid,
bemind door verdriet,
geslagen door hoop.
Een eindeloos meisje,
geschreven door schuld,
gehuild door een god,
geketend door pijn.
Een eindeloos verhaal,
waarin een eindeloos meisje
eindeloos doorgaat
op een eindeloos pad.
En als ze eindigen wil
lijkt het einde steeds verder weg.
Het is alsof er oneindigheid bestaat.