nog zoveel te beleven,
wil je het dan echt opgeven?
zelfmoord,
ik vind het gewoon gestoord.
als je het nou echt niet ziet zitten?
maar je loopt gewoon vrolijk te pitten.
je hebt helemaal geen problemen.
maar je vind het erg dat niemand jou wil claimen.
je wilt gewoon aandacht.
alleen die negatieve had je niet verwacht.
maar als je het echt zo graag wil.
zeik je niet zo en blijf je stil.
dan gedraag je je normaal.
en niet zo theatraal.
x