ik mis je.
Ik mis je heel erg.
Kom gauw terug,want ik hunker naar je warmte en je sterkte.
Kom gauw terug,want ik verlang naar je te kussen en je lief te hebben.
Kom gauw terug want ik wil je naam noemen en jou antwoord horen,zodat ik weet dat je werkelijk bij me bent.
Kom gauw terug want ik mis je.
Ik mis je echt heel erg.