Wij zullen de strijdt winnen .
..in kilometers oh zo ver weg
Maar in gedachte altijd dichtbij
Een vriendschap zo waardevol
..niet ik..niet jij.. maar wij..
Jij moet jezelf leren accepteren
En dat zorgt nu voor erg veel verdriet..
Maar dat proces geldt niet voor jou alleen
Want ook ik verdraag dat beeld in de spiegel niet
Samen zijn we deze harde strijdt aangegaan
Want met twee sta je sterker dan alleen
Nooit eenzaam op dat lange pad..
..altijd een arm om je heen..
Altijd een helpende en steunende hand
Zonder jouw kan ik niks beginnen…
..en weet je lieve, mooie, meid..
..We zullen deze strijdt absoluut winnen!!