Lieve lippen
Vlinders vliegen door mijn buik
de hele dag door denk ik aan je
je lach, lippen, ogen en woorden
ze zijn zo lief,teder en geborgen
Je raakt me aan- ik ril van binnen
dit gevoel- dat ken ik ergens van
weet alleen niet meer van waar
woelend vingers door mijn haar
al staande- buiten in de kou
had ik het warm- heel warm
jouw lippen die de mijne raakten
dat voelde zo geweldig- als of
Wij dit eerder hadden gedaan
maar alles behalve dat is waar
nu moest jij weg- weg van mij
wanneer zou ik je weer zien?