Lang vergeten woorden fluisteren naar me
De woorden die jij dagelijks herhaalde
Die me deden geloven dat onze vriendschap voor eeuwig was
Maar nu is alles verloren
Er is alleen nog jij en ik
Maar de wij die is gebroken
En ik sta hier met tranen in mijn ogen
Terwijl jij alleen kan lachen om alle mooie dingen
Ik weet nog steeds niet wat me hier houdt
Ik heb het al zo vaak geprobeerd
Maar ik wil alleen maar vluchten van jou
Niet van het leven dat ik gekregen heb