De Zon
Als de zon toch weer is
In mijn leven zou schijnen
En dan weg zou nemen
Al mijn pijnen
Wat zou ik
Me fijn en bevrijd voelen
Al mijn pijn
Gewoon maar te laten smelten
En dan weg te spoelen
En me weer richten
Op de levens doelen
Als de zon
Toch weer met zijn stralen
Mij zou verwarmen
Dan weet ik het zeker
Zou de wereld ingaan, met open armen
En ik
Zou me weer door iedereen
Laten omarmen
Om mijn ziel van binnen
Weer te verwarmen
Als de zon
Toch met haar mooie heldere licht
Toch weer zou gaan schijnen
Op mijn gezicht
Dan weeet ik zeker
Dat ik weer overal voor zwicht
Ik zal dan weer zweven
En heb dan geen gewicht
Want dan
Zal ik me voelen vederlicht
Als de zon
Toch weer is mijn leven
Ging stralen
En het is op liet houden daarboven
Met malen
Dan zou ik
Misschien ook weer kunnen stralen
Maar
Het blijft maar malen
Maar ik weet zeker
Dat ook ik
Ooit weer zal stralen
Jet