Het klauwderschopje bleek na beproeving
slechts niet meer dan woord te zijn
Zonder betekenis, zonder ontwikkeling
verloord zij in tijd haar potentiƫle kracht
Wederom gevangen in onmacht,
draagt hij zijn nieuw verzinsel naar de vuile rivier
En dompelt haar onder in stank,
voorbijgaand aan het begin dat in haar stak
Garnalenboot onderwijl desinteresse, bier
herhaling, herhaling, herhaling
Nieuws?