Soms is alles zo helder,begrijp ik het geheel
Een aaneenschakeling van liefde,daar sta ik dan bij stil..
Alles heeft zijn functie ,alles heeft een doel
Iets moois in elk mens zien ,een heerlijk gevoel...
Begrijpen dat ik een deel van iedereen ben en iedereen een deel van mij
Energie verbonden..,dit kunnen vasthouden ,dan was ik vrij..
Een aaneenschakeling van liefde,ik voel het zo intens
Ik ben een puzzelstukje van dit alles,gezegend..,ik ben een mens...