Het Veranderde Mijn Leven Voorgoed
Jou
Zo te hebben zien vechten
Tegen alles wat jij snel
Moest opgeven
Zo moedig
Jij dat allemaal hebt gedragen
Veranderde mijn leven voorgoed
Een ziekte
Die je spieren het laat begeven
Sluipend en gemeen
Maar je verstand
Dat bleef optimaal draaien
Bewust van alles om je heen
Bewust
Van alles wat er werd gezegd
Maar geen antwoord
Terug kunnen geven
Ik was jouw stem
Zodat wat jij zei
Toch werd gehoord
Wist altijd precies wat of jij
Bedoelde en voelde
Samen wisten wij
Dat jij snel
In een andere wereld
Zou gaan leven
Ver weg bij mij vandaan
Weg, van het aardse bestaan
En zo vaak
Rolde er bij ons samen
Een traan
Omdat wij wisten
Dat er niet veel tijd
Meer was te gaan
Met jouw twee handen
Omsloot je de mijne
Liefkozend strelend
Uit jouw ogen
Vielen weer de tranen
Jouw ogen waren veranderd
Jouw blik was anders geworden
Maar jij
Bent altijd
Mijn eigen vader gebelven
Tot aan het einde
Van jouw leven
Mis je Pap nog altijd
Zelfs, na al die tijd
Liefs Jet