Er is een moeilijke tijd voor jou aangebroken
helaas gaat dit met pijn en verdriet
het is niet makkelijk als je er alles in hebt gestoken
maar uiteindelijk werkt het toch niet
Ik moet heel veel aan jou denken
kan me goed voorstellen hoe je je moet voelen
ik zou je zoveel willen schenken
steun... liefde... mijn schouder... even met je kroelen
Je moet door alle shit en gevoelens heen
dit is echt niet zomaar even gedaan
je staat in ieder geval gelukkig niet alleen
Ik... en ook je vrienden zijn erg met jou begaan
Uiteindelijk komt alles weer helemaal goed
is natuurlijk wel makkelijk zeggen
maar je bent vind ik heel sterk... en je houd moed
het lukt je echt... je er straks helemaal bij neer te leggen
Dan kom je weer in een nieuwe fase van je leven
word alles weer beter en ook weer fijn
een tijd waarin je van alles gaat beleven
een tijd waarin je al je shit en verdriet de baas zult zijn