Je bent weg
Dat klinkt zo ver
Je bent vertrokken
naar boven
Waar ben je?
Je bent weg
Ik kan je niet meer zien,
niet meer horen
niet meer voelen
Je bent weg
En toch blijf je bij me
Ik kan je niet meer zien
maar herinneringen blijven
Nog steeds hou ik van jou
Je bent weg
maar ik ben je niet kwijt
Ooit zal ik je weer vinden
Want er is nooit sprake geweest
van echt afscheid..