ruzie oorlog en geweld
om je ras geloof of om het geld
waarom kan er niet overal vrede zijn
als je de beelden ziet doet het pijn
mensen leven op straat
in hun land is er alleen maar haat
een moeder met baby probeert te overleven
en probeert al haar liefde te geven
kinderen zonder ouders lopen er rond
ze moeten slapen op de koude harde grond
kinderen moeten meevechten en krijgen een geweer
ze hebben geen keuze het moet, wat doet dat zeer
ze kunnen geen liefde ze weten niet wat dat het
zonder liefde moeten leven is toch wel een heel groot gemis