Niemand die ziet hoe ik me eigen voel
Ik ben ook maar een normaal meisje met gevoel
Altijd als ik het probeer uit te leggen dan begrijpen jullie het niet
weet je wel hoe dat voelt, dat doet mijn erg veel verdriet
Soms zit ik er zelfs over na te denken om even weg te gaan
Maar ik wil me er proberen er door heen te slaan
Het ligt echt niet allemaal aan jullie, dat weet ik ook wel
Maar soms weet ik het allemaal ff niet dan zit ik zo met mezelf in de knel
ik voel een hoop gemis om me heen
is het mischien omdat jij uit ons leven verdween
Soms denk ik houden ze nog wel van mijn
maar ik weet dat het onzin is maar van binnen doet het tog nog pijn
Vaak denk ik van wat heeft het leven nog voor zin
Ik ben blij dat ik michelle nog heb daar kan ik alles tegen zeggen dat noem ik pas een echte vriendin
Als zij er niet was geweest dan wist ik het echt niet meer
Zij helpt mijn er steeds weer boven op keer op keer
Ze denken altijd als er wat met me is dat het met me vriend te maken heeft
Maar dat is niet hij is de enige nog hier die mijn liefde geeft
snap nou een keer alsjeblieft wat ik bedoel
en dan kan je pas weten wat ik voel