Een lege bladzijde
ligt daar op tafel
ik pak een pen
en schrijf
Ik schrijf
wat in me opkomt
wat ik terplekke bedenk
en niet voorbeschreven op een blaadje staat
Een lege bladzijde
wordt een volle bladzijde
een bladzijde met een verhaal
een verhaal dat ik terplekke bedenk
En nu, nu is hij bijna vol
ik kan bijna stoppen
stoppen met schrijven
op deze, eerst lege bladzijde
vaarwel