Mijn chick
Zachtje hoor ik
De regen tikken
Ik staar naar buiten
En denk aan jou
Was je maar hier
Lag je maar naast me
Ik in jouw armen
Je hoeft niks te zeggen
Je aanwezigheid is voldoende
Ik ben bij jou
Wees maar stil
Want er zijn geen woorden
Die beschrijven
Hoeveel ik van je hou
Je bent zo ver weg
En toch zo dichtbij
Één ding weet ik zeker
Mijn chick, dat ben jij!