Uitdaging ~White.Rose~
Door jou voel ik me, als een gevangene in een doolhof...
Ik wil mijn weg zo graag vinden,
maar net als ik denk de uitgang te hebben gevonden,
Doe jij mijn handen en voeten binden,
Zodat ik niet verder kan, een zonde?
Die gevoelens die ik heb,
Kan ik er wat aan doen?
Ze zijn er nou eenmaal,
Ik voel me soms zo'n oen..
Als jij denkt dat ik me hier wel uit redt,
Dan heb je het goed mis,
Die onbeantwoorde gevoelens,
Het voelt als een gemis
Door jou voel ik me, als een gevangene in een doolhof...